Van Depremi ve Haarp Bağlantısı

Yakın bir zaman Van'da yaşanan 7.2'lik deprem nedeniyle öncelikle ölenlere Allahtan rahmet diliyorum.Ayrıca depremzedelere gönderilen yardımları da yağmalayan hayvanların Allah belasını versin diyerek konuya başlamak istiyorum.
http://www.platinhaber.com/d/other/resim-1.png

Şimdi sizlere Van depreminden 1 gün önce paylaşılan bir haberi göstermek istiyorum.Japonya depreminden haftalar önce de ölü kuşlar, balıklar bulunmuştu hatırlarsanız.

WASAGA BEACH Toronto'nun kuzeyindeki Georgia Körfezi'nin sayfiye yerlerinden Wasaga Beach'de binlerce ölü kuş sahile vurdu.

Toronto'nun 131 kilometre kuzeyindeki sahil şehri Wasaga Beach'de karaya vuran ölü dalgıç kuşu, martı ve ördekler, görenleri hayrete düşürdü.

Şehir sakinleri, kuşların ölümüne muhtemel bir atık ya da petrol sızıntısının neden olabileceğini ileri sürdü. Kanada Ulusal Kaynaklar Bakanlığının pazartesi gününden itibaren olayın oluş nedenlerini araştırmaya başlacağı açıklandı.

Bakanlıktan yapılan yazılı açıklamada, olayın muhtemel bir gıda zehirlenmesi olduğu belirtilerek, bölgede daha önce de benzer bir olayın yaşandığı hatırlatıldı.

Ontario Eyalet Polisi OPP'den komiser Peter Leon, 3 kilometrelik sahil şeridinde 6 binin üzerinde ölü kuş bulunduğunu söyledi.


Şimdi geçelim diğer habere.

VAN DA DEPREM OLAN YERDE FAY YOK !!!


--------------------------------------------------------



"Türkiye'de son yüzyılda, kayıtlara göre ilk kez ters faylanma sonucu bir deprem meydana geldi."



Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü Müdürü Prof. Dr. Mustafa Erdik başkanlığındaki bir ekip 7.2'nin vurduğu Van'da incelemelerde bulundu.



Akşam'ın haberine göre Erdik'e Kandilli Rasathanesi öğretim üyesi Prof. Dr. Mustafa Aktar ile Jeofizik Mühendisi Prof. Doğan Kalafat da eşlik etti. Ekibin elde ettiği sonuç ise Türkiye'de bir ilke işaret etti. Buna göre, Türkiye'de son yüzyılda, kayıtlara göre ilk kez ters faylanma sonucu bir deprem meydana geldi.



Depremin vurduğu yerlerde yaptıkları incelemede yüzeyde herhangi bir faya rastlamadıklarını belirten erdik, 'Şu anda Türkiye'de pek çok bilim adamı bölgede incelemelerde bulunuyor. İlk kez böyle bir şeyle karşılaşıyoruz. Ancak bunun dünyada örnekleri var.



Aynı ters fay örneğini ABD'deki Norwich depreminde de görebiliyoruz. Bu deprem de önceden bilinmeyen bir fayda meydana geldi' dedi. Dr. Kalafat ise depremin ters faylanma özelliği gösteren 60x20 kilometre boyutlarında bir kırılma sonucu meydana geldiğini belirterek ''Yaklaşık 10-15 kilometre derinlikteki ortalama yer değiştirme 2 metredir. Yüzeyde herhangi bir fay kırılması gözlenmedi' dedi


Şimdi geçelim depremden 1 gün önce çekilmiş görüntüye.

http://www.youtube.com/YkkisVR6M

Üstte ki videoyu izleyebilirsiniz.


Van'da olan deprem doğal değil tamamen yapaydır.Tıpkı 19 Ağustos ve Japonya depreminde olduğu gibi.Gelelim depremin neden yapıldığına aklımda iki ihtimal var ;


1-Türk askeri kuzey ırak'a girmesi yüzünden gündemi değiştirip gerekli mühimmatı ve teröristlerin kaçmasına olanak sağlamak.

2-29 Ekim törenini engellemek.






Kategoriler:

2 yorum:

Adsız dedi ki...

Kesinlikle bunun bir yapay deprem olduğu kanısındayım Eylül ayının başlarında arkadaşımla beraber yaptığımız araştırmada van depreminin tarihini kesinleştirmiş fakat yerini tesbit edememiştik. Her zaman bu tür olayların öncesinde açık seçik işaretler bırakıyorlar.

Adsız dedi ki...

BEN YILLARDIR SÖYLÜYORUM BİZİ DIŞARIDAN HİÇ BİR ŞEKİLDE YIKAMADILAR İÇTEN YIKMAYA ÇALIŞACAKLAR VE GÖLCÜK DEPREMİNİN DE VAN DEPREMİNİN DE DOĞAL BİR DEPREM OLDUĞUNA HİÇ BİR ZAMAN İNANMADIM BÖYLE BİR SİSTEM VARKEN HİÇ BİR YIKICI DEPREMİN DOĞAL OLDUĞUNA İNANAMAYACAĞIZ ARTIK LÜTFEN SAĞ DUYULU OLUP HER ZAMAN Kİ GİBİ BİR BİRİMİZE KENETLENELİM SAYGILARIMLA!..

AVNİ CİHAN!!!

Yorum Gönder

Saç Bakımı | Saç ekimi forum
sayaç