Gerçekleşen İlluminati Kartları




Konu kendi derlememdir bazı yabancı kaynaklardan faydalandım lütfen saçma sapan yorum yapmayı düşünenler yorum yapmasın.


İkiz kulelerin bombalanışı 11.09.2011









Hava organizasyonları ve zararlı dumanlar, izler.




Feminist kartı ve lady gaga klibinde, konserinde yaptığı şov.


Şeytan boynuz simgesi



Dünya'da açlık ve kıtlık.



Eski çağda ki tanrılar, yaratıkların ve büyülerin gizlendiği kitap (israillilerin bu kadar gelişmesine sebep olan kitap).




Dünyanın dönüş sesi bir ara haberlerde paylaşılmıştı.



Deprem Oluşturma Makinesi



Japonya Depremi ve depremden sonra olanlar




Cehennemden Gelen Sesler - 5-6 yıl önce haberlerde paylaşılmıştı ve çok tartışılmıştı.




Ayaklanmalar, isyanlar.



Hayvan parçalanması (ufoların yaptığı olarak biliniyordu normalde)





Ekinlere kazınan mesajlar



Geçen yıl BP petroleri denizlere akmıştı.




Petrole bulanmış hayvanlar.



Dünyada ki uzaylılar



Kategoriler:

9 yorum:

Adsız dedi ki...

Son resimdeki adam kim?

Adsız dedi ki...

ben

Adsız dedi ki...

Bu düzgün bir yazı olmamış özellikle ingilizcenin çok düşük seviyede olduğu anlaşılıyor sadece 1-2 ufak şeyi duzgun yakalamışsın ayrıca sondaki bir video yani büyük ihtimalle esprili bi videodan alınmış bence..

Hayal dedi ki...

İngilizcem orta seviyede herhangi bir siteden alıntı yapmadım belki yazım yanlışı yapmış olabilirim.Video ile ilgili kesin bir kanıt yok fakat yeni bir tür olduğu kesin özellikle ufo filmlerinin boşuna çekilmediğini biliyoruz artık.Detaylı bilgi için Steven Spielberg - Üçüncü Türle Yakın İlişkiler kitabını okuyabilirsiniz.

Impulse dedi ki...

Admin bilmiyorum ama UFO'lar hakkında birkaç şey yazarsan iyi olur, birçok insan UFO'ların gelip Amarika'yla sarmaş dolaş olduğunu sanıyor, Amarikalılar'da yıllardır ''Biz sizden daha fazla birşeyler biliyoruz ve saklıyoruz.(!)'' havasındalar ve BlueBeam, Rothschild ve Rockefellar'larıda biliyorsan yazarsan güzel olur bilmiyorsan e-posta 'dan ulaş bana: UaGorkem@hotmail.com

Adsız dedi ki...

6 Haziran 2011 de 4:29 da yorum yapan Adsiz isimli arkadasim her seyden once seninde merakini uyandiran bir konu hakkinda admin emek vermis sunmus.Tesekkur etmen yeterliydi. Fazladan laf kalabaligi yapmissin. Ben Ingiltere de dogmus buyuyor biri olarak sunu da soyleyebilirimki orta derece ingilizcesi olan herkes yukarida anlatilmaya calisilanlari anlayabilir. Sanirim sizin ingilizce seviyeniz cok dusuk o yuzden ufak tefek anlam dusukluklerini yada farkli meanlerdeki kelimeleri yorumlayamiyorsunuz..

Adsız dedi ki...

ya gerçekten bazıları saçmasapan

uFuKSr dedi ki...

sonuncusu hariç hepsinin altına imzamı atarım , saçma diyen arkadaşlar bu tür yazılar okumasınlar ; bazılarına gerçekten ağır geliyor çünkü

Adsız dedi ki...

:(

Yorum Gönder

Saç Bakımı | Saç ekimi forum
sayaç