nukleer santralin zararlari

Son birkaç ayda mutasyona uğramış hayvan sayısında artışlar var bunun sebebi Japonya'da patlayan nükleer santralin olabileceği düşünülüyor.

Devasa Salyangoz




2 Suratlı 3 Gözlü Kedi


7 aylık bu kedi görenleri şaşkınlığa düşürüyor. Doğduğunda dört göze ve 2 surata sahip olan "Lil'bit" büyüdükçe, ortadaki 2 gözü birleşerek dev bir göz oluşturmuş. Bilim adamlarının da incelediği kedinin aynı zamanda iki tane de beyine sahip olduğu açıklandı. Çünkü suratlardan bir tanesi uyurken diğeri uyanık kalabiliyor ! Sahibi onu dışlamadan sevse de etrafındaki insanın bazıları onu lanetli olarak ya da kıyamet alameti olarak görüyor. Bilim adamları ise bunun genetik bir bozukluk veya dünya genelinde artan fazladan uzuvlu canlıları da göz önüne alarak, bir evrim sürecinin safhaları olabileceğini düşünüyor.



Kulaksız Tavşan





Daily Telegraph gazetesinde yayımlanan habere göre, sahibi Yuko Sugimoto, tavşanın 7 Mayıs’ta, santralin çevresinde oluşturulan yaklaşık 30 kilometrelik tecrit bölgesinin dışındaki Namie’de dünyaya geldiğini söyledi.

Sugimoto, "10 yıldan daha fazla süredir tavşan yetiştiriyorum, ancak böyle bir şeyle ilk kez karşılaşıyorum" dedi. Tavşanın kulaksız olmasının yanı sıra genetik değişiklik sonucu oluşan albinizm (beyaz tüy ve kırmızı gözler) işaretleri de gösterdiği belirtildi.






Kategoriler:

0 yorum:

Yorum Gönder

Saç Bakımı | Saç ekimi forum
sayaç