Ufo Yalanı ve Sahte Ufo Saldırısı

Ufoların yüzyıllardır varolduğunu biliyoruz yani öyle öğretiliyor bizlere peki gerçekten uzaylılar var mı ? Yoksa yeni dünya düzeninin bir oyunu mu ?

Önce geçmişe bir göz atalım ;

Ufo (tanımlanamayan cisimler) tarihi milattan öncesine dayanır antik çağ uygarlıklarında, mağaralarda ufo çizimleri bulunur buraya kadar herşey normal diyelim şimdi gelelim kilit soruya Ya Herşey Bir Plan İse ? Düşünün Mason kelimesinin anlamı nedir ? Ve neden yıllardır ufolar, kıyamet hakkında videolar, filmler hazırlanıyor ya herşey bir oyunun parçasıysa ?

Şimdi ihtimallere gelelim ;
1-Ufo resimlerini mağaralara vs. masonlar yaptı.
2-Ufo denilen şeyler gerçekten var ve onlar deccalin askerleri (ifritin cinleri).

İki ihtimalden birisini seçin ve düşünün...

Şimdi yakın tarihe bir göz atalım ;
Hitler'in ufo araçlarına bir bakalım isterseniz hangi seviyedeymiş bu ipneler.


http://media.moddb.com/images/groups/1/3/2044/NaziUFOsCollage.jpg

Resimler açık ve net bu teknoloji nerden geliyor ? Amerika'da bile bu teknoloji yokken Almanya'da ufo yapımı bir hayli kafa karıştırıcı olsa gerek.

Sahte Ufo Saldırısı





Biraz düşünün ve yorumunuzu belirtin bir diğer konu için acele etmem gerekiyor devamı olursa editlerim.


Kategoriler:

3 yorum:

Adsız dedi ki...

Mantikli moruk.

Adsız dedi ki...

:D

Unknown dedi ki...

Bu konu çok uzun bir konu nazi almanyası bu gizli bilgileri thule adında masonluğa benzer bir aryan-alman gizli örgütünden aldı ve 1945 de şavaş bitince bu teknoloji ruslar ve amerikalıların eline geçti her ikiside geliştirdiler ve ilerki bir zamanda rusya ve dostları ve amerika ve dostları bir 3.dünya şavaşı başaltıcak tam şavaşın ortasında sahte uzaylı istilası yapıcak ve şavaşı kazanacaklar bölece tüm dünyada tek bir devlet kurulacak bu tek devletide masonlar yönetecek :)

Yorum Gönder

Saç Bakımı | Saç ekimi forum
sayaç