Saç Dökülmesinin Nedenleri ve Tedavisi

http://img2.blogcu.com/images/1/b/i/1bitkiseltedavi/sac_dokumu_1237591751.jpg
Saç Dökülmesinin Nedenleri ve Tedavisi

Saç Neden Dökülür ?
Saç dökülmesinin asıl sebebi DHT diye bilinir ancak saç dökülmesini asıl sebebi STREStir.Stresli insanların kılcal damarlarınca sıklaşma ve kan dolaşımında azalma görülür bu sebeple saç derisinde ki kılcak damarlar küçülüp kan dolaşımı azalır ve saç folikülleri beslenemeyip dökülür.

Spor Yapmak Saç Döker mi ?
Body, fitness vs. tarzı spor yapmak saç dökmez DHT'yi artırabilir ama bu saçın döküleceği anlamına gelmez.Dht insan vücudunun gelişimi için yararlı bir hormondur eğer DHT'yi engellemeye çalışırsanız kemikleriniz, kaslarınız kısacası vücudunuz gelişemez bunun için DHT'yi engellemeye çalışmayın.

Saç Dökülmesini Engellemek İçin Neler Yapılmalı ?
Saç dökülmesini önlemek için düzenli bir şekilde spor yapılmalı, stres azaltıcı besinler, içecekler tüketilmeli (yeşil çay, soya fasulyesi vs.) ve ara ara saç derisine bitkisel yağlarla masaj yapılmalı.

etiketler : saç dökülmesi, saç dökülmesinin nedenleri, saç dökülmesine ne iyi gelir, saç dökülmesine çözüm, saç dökülmesine kesin çözüm, saç dökülmesine bitkisel çözüm, saç dökülmesinin sebepleri, saç dökülmesine karşı, saç dökülmesi nasıl önlenir, saç dökülmesi tedavisi, saç dökülmesine bitkisel çözümler, saç dökülmesine doğal çözümler, saç dökülmesine karşı şampuan, hair loss product, hair loss shampoo, hair loss talk, hair loss in women, hair loss children, hair loss news, hair loss forum


Kategoriler:

1 yorum:

Adsız dedi ki...

Thе writе-up has confirmed nеcessary to myself.
It’ѕ extremely helpful and you геallу
аre obνіously really knoωledgeable
in thіs region. You get popped my personal eуes for уou to vаrуing thοughts about this
particular ѕubϳect matter togеther with intriguing, notable and solid content material.
Here is my web blog ... buy Valium

Yorum Gönder

Saç Bakımı | Saç ekimi forum
sayaç