Ahmet Maranki Yeşil Ceviz Reçeli Tarifi

Ahmet Maranki Yeşil Ceviz Reçeli

Ahmet Maranki 50 yeşil ceviz kürü,Maranki Ceviz Reçeli, Marankinin anlatıkları,Ahmet Maranki ceviz reçeli,Ahmet Maranki Toroid İçin Ceviz Reçeli Kürü,Yeşil Ceviz Reçeli,Yeşil Ceviz Reçeli Faydaları, Yeşil Ceviz Reçeli Nasıl Yapılır


17 Mart 2011 tarihinde, Sabahların Sedası Programında, Seda Sayanın Konuğu olan Ahmet Maranki, torid hastaları için, Ceviz Reçeli kürünü verdi,Ceviz Reçelinin tarifini vermeden önce, yeşil ceviz reçelinin faydalarını anlatmak istiyoum. .
Yeşil Ceviz Reçelinin Faydaları-Yeşil Ceviz Reçeli Faydaları
Bu Kür, troid hastalarını iyileştirdiği gibi, vücut ve beyin enerjisini artıran,
cinsel gücü artıran bir kürdür. Bu kürü uygulamak için, ille de troid hastası olmak gerekmez. Ceviz Çok yoğun şekilde antioksidan içerdiği için, radyasyondan korunma ve radyasyonu engelleme özelliği de bulunur.
Ceviz Reçeli Kürü İçin Gerekli Malzemeler
*50 adet fındık büyüklüğünde yeşil ceviz,
*2 LT PH sı 7,5 olan su,
*10 gr tarçın,
*10 Gr karanfil,
Ceviz Reçeli Kürü Yapılışı- Yeşil Ceviz Reçeli Nasıl YapılırYeşil Ceviz Reçeli Tarifi
Cevizlerin yeşil olan dış kısmını soyun. 2,5 LT suyun içine atın. Hergün suyunu değiştirin. Acısı gidinceye kadar. Son olarak eczanelerden alabileceğiniz, hijyenik kireçli suda bekletin. Acısı iyice çıksın. Ardından, bu cevizleri şeker ile kaynatın. Çatal batacak kadar yumuşaklığa ulaşınca, içine karanfil ve tarçını ekleyin. Günde 2-3 adet cevizini ve 1 tatlı kaşığı suyunu tüketin. En az 3 hafta kullanın.
Yeşil Ceviz Reçelinin Faydaları,Yeşil Ceviz Reçeli Faydaları, Ceviz Reçeli Kürü Yapılışı-,Yeşil Ceviz Reçeli Nasıl Yapılır,Yeşil Ceviz Reçeli Tarifi,Ahmet Maranki 50 yeşil ceviz kürü,Maranki Ceviz Reçeli, Marankinin anlatıkları,Ahmet Maranki ceviz reçeli,Ahmet Maranki Toroid İçin Ceviz Reçeli Kürü,Yeşil Ceviz Reçeli,Yeşil Ceviz Reçeli Faydaları, Yeşil Ceviz Reçeli Nasıl Yapılır




Kategoriler:

0 yorum:

Yorum Gönder

Archives

Saç Bakımı | Saç ekimi forum
sayaç