Türkiye'yi Kimler Yönetiyor?

Tekrar merhaba,

Yakında Türkiye ile ilgili büyük olaylar olacak bunları anlatmadan önce Türkiye'nin kimlerin elinde olduğunu göstermek istiyorum.Konuya AKP ile başlayacağım zaten konunun içeriği Ak parti ile ilgili burada yazılanları okuduktan sonra Türkiye'yi kimler yönetiyor ve amaçlarını öğrenmiş olacaksınız.

Uzun uzun yazıp canınızı sıkmak istemiyorum bu nedenle konuda bol fotoğraf ve videolar mevcuttur canınız sıkılmasın yani.

İlluminati
İlluminati 1776 yılında Almanya'da dindarlara karşı kurulan bir gruptur bu grubun amacı dindar kesimin cehaletini baskılamaktır.Kelime anlamı ise aydınlanmış demektir.Masonluğun bir diğer kolu olarak bilinir ve aydınlanmış oldukları için genellikle 7 şamdanlu mum ve diğer materyallerle temsil edilirler.

İlluminati hakkında bilgisi olmayanlar http://michaelsikkofiled.blogspot.com adresinden detayları öğrenebilirler şimdi Ak Partinin gerçekleştirmek istediklerini öğrenelim.

AKP LOGOSU
http://www.istecumra.net/wp-content/uploads/akp-logo.gif

Bu da Özgürlük Anıtı



Arada ki bağlantıları farketmediyseniz şöyle anlatayım;

- Ak parti logosunda 7 ışık hüzmesi bulunur
- Özgürlük anıtında 7 sivri ucu vardır.
- Ak parti logosunda ampul kullanılmaktadır
- Özgürlük anıtında ise meşale

Bir diğer resime geçelim şimdi.
Menorah7a

Peki bu şamdan başbakanlık binasında ne arıyor?
http://www.itusozluk.com/img.php/b1a7088efd1f8bf1e46d81b81afd4dff31269/yedi+kollu+%FEamdan

7 kollu şamdan. Yahudilerce kutsal sayılan bir materyaldir.Peki bu 7 şamdanlı mum AKP binasında ne arıyor?

Bu kadar kanıt AKP'nin Amerika oyunu olduğunu açık ve net bir şekilde anlatmaktadır ve İsrail'e hizmet ettiğini de.

Geçelim bir diğer konumuza BOP nedir ve amaçları nedir?
BOP = Büyük Ortadoğu Projesidir.Buna kendi aramızda Büyük Ortadoğu Petrolleri de diyebiliriz.Bunu birde AKP Milletvekillisinden öğrenelim.
http://www.fikriyet.com/anasayfa/resimler/haber/tayyip%20erdo%C4%9Fan%20bop.jpg
BOP'un amacı Türkiye'nin güney doğusu ile ırak, iran gibi birçok arap ülkesini birleştirmek ve Yahudilerin yüzyıllardır hayal ettiği projeyi gerçekliğe ulaştırmaktır.Bu proje 'Vaadedilmiş Topraklar'dır.İsrail'in bu hedefini gerçekleştirmek için yıllardır uğraşıyor ve Amerika'nın Irak'a girdiği senelerde AKP partisini kurma kararı alıp Erdoğan'ı başa getirdiler peki bu nasıl oldu?
Buyrun izleyin.


Son günlerde terör olaylarında büyük bir artış var Tayyip bey gitsin Somali'ye gezi düzenlesin bu ülke hergün şehit veriyor umrunda değil bir diğer yazımda Somali planını anlatacağım şimdilik kaldığımız yerden devam edelim.

Ama önce BOP ile ilgili bir diğer videoyu izleyin.


Forumlarda birçok insan 3.Dünya savaşı çıkacak diye beklemede ama şunu bilmiyorlar, 3.Dünya savaşı Amerika'nın Irak'a girmesiyle başladı zaten bunun planı 1990 yılında belirlenmişti, baba Bush bile "Yeni Dünya Düzeni" planını o tarihte anlatmıştı.Şuan 3.Dünya savaşının kendini göstereceği dönemdeyiz 2011 sonlarına doğru terör büyük güç alacak ve ülke iç savaşa sürüklenecek.

Nasıl yani lan?
AKP Deniz Feneri olayında olduğu gibi Somali'ye yardım konusunda da insanların duygularını sömürerek yapılan yardımların büyük kısmını cebine indirecek ve bu paralar ülkenin bölünmesi için harcanacak.Son günlerde Tayyip bey Türkiye'de ki teröristleri umursamayıp Kandil dağını bombalatıyormuş, hayırdır la noldu? Boş dağları mı bombalıyorsunuz artık, dağda ki taş ve böcekleri mi bombalıyorsunuz? Bu ülke içinde binlerce teröriste dokunmayın gidin Kandil dağına F-16'lar gönderin maksat göz boyamak olsun değil mi?

Eğer Tayyip amcanızın terörü bitirme gibi bir niyeti olsaydı bunu 9 sene içinde yapardı PKK ve diğer kolları Büyük Ortadoğu Projesinin planıdır ve kürt halkı da buna inanıp iç savaşa hazırlar kendisini.Eğer başbakan o kadar terör karşıtı olsaydı pkklı piçlerin davul zurnayla karşılanmasına izin vermezdi, onların serbest kalıp ev almalarına izin vermezdi ve en önemlisi meclise girmelerine izin vermezdi.Şimdi hala başbakanın terör düşmanı olduğunu savunmayın eğer hala savunan varsa lütfen siktirip gitsin bu blogdan.

Şimdi geçelim büyük olaya,

http://medya.zaman.com.tr/2008/10/27/kanalturk.jpg
http://www.iyigazeteler.com/kucukresimler/bugun-gazetesi-logosu.gif

Ve beklenen an,

http://www.gazetegercek.net/images/news/5378.jpg


Arada ki farkları bulun bakalım!

Ay ve yıldız kısımlarına dikkat edin KanalTürk kanalının ve Bugün gazetesinin Fethullah Gülen'e yakınlığıyla biliniyor bu nedenle Türkiye'yi yöneten kişiler hakkında büyük bir soru işareti oluşuyor?

Şimdi Fethullah Gülen hakkında paylaşım yapalım biraz.
Liseli aşıklar gibi el ele dolaşıyor canlarım.
[papa-fetullah.bmp]
Dinler birliği toplantısı olsa gerek.
[fetullah+gülen.bmp]

Mâide suresi 51

Rahman ve Rahim olan Allah'ın adıyla Ey iman edenler, Yahudi ve Hıristiyanları dostlar(veliler) edinmeyin; Onlar birbirlerinin dostudurlar. Sizden onları kim dost edinirse, kuşkusuz onlardandır. Şüphesiz Allah, zalimler topluluğuna hidayet vermez.

Siyonist Teşkilatı ADL Lideri ve Fethullah Reyiz Sarmaş Dolaş


ADL NEDİR ?
Açılımı Anti Defamation League yani Irkçılık ve Bağnazcılık karşıtı anlamına gelir.Merkezi Amerika'da bulunmaktadır ve 1913 tarihinde kurulmuştur.

Bir tık yapıver panpa.


Sözde bu örgüt ırkçılık karşıtıydı değil mi?

Hatta Fethullah Gülen ve Recep Tayyip Erdoğan'a hizmet ödülü vermesinin sebebi 2.Dünya Savaşında Türk diplomatlarının musevileri kurtarmasıymış buyrun kanıtı ;

Bu örgüt sözde ırkçılığa karşıydı değil mi ?

http://www.radikal.com.tr/haber.php?haberno=230796&tarih=23/08/2007
Buyrun okuyun o zaman ırkçılığa karşıt bir örgüt, olmayan bir soykırımı olmuş gibi gösteriyor.Müslüman bir insan Amerika'nın nasıl bir yer olduğunu bilir ve asla Amerika gibi bir yerde yaşamaz fakat Gülen'in orda yaşamasının sebebi ne? Çünkü kendileri Büyük Ortadoğu Projesinin ortaklarından birisidir açtığı beyin yıkama okullarıyla gençleri AKP'li yapmaktadır ve bu şekilde iktidarda kalıp Türkiye'yi parçalamaya çalışmaktır.Bu arada yabancı ülkeler bile Fetullah Gülen'in CIA ajanı olduğunu biliyor.

feto_rusya1


Evet canlar gördüğünüz gibi ülkeyi bir CIA ajanı ABD-Israil yönetiyor Recep Tayyip Erdoğan'ın nasıl başbakan olduğunu da biliyorsunuz artık ayrıca birkaç şey daha göstereyim de sonra diğer yazım için araştırma yapmaya başlayayım.




Fethullah Gülen Peygambere Gerek Yok!


Aklıma birşeyler gelirse ekleme yaparım yine şimdilik bu kadar.




Kategoriler:

8 yorum:

Mergen dedi ki...

güzel yazmışsın panpa. eline sağlık. ibret aldım.

Adsız dedi ki...

Birincisi Nur Cemaati = AKP değil.
Recep Tayyip Erdoğan Fethullahçıların cemaatinden çıkma değil.
Fethullahcılarla AKP çekişme içerisinde bunu sadece benim gibi olayın içinde olanlar bilir, sürekli fethullahcı = akp şeklinde yazılar yazmaktan vazgeçin.
Ayrıca Fethullah'ın kim olduğu belli değil ben de onaylamıyorum onları.
İkincisi Aydınlık gazetesinden manşet almışınız. Aydınlık gazetesinin ne halt olduğundan haberiniz var mı?

Adsız dedi ki...

Bektaşiler gibisiniz NAMAZA YAKLAŞMAYIN ; İÇKİLİYKEN... Yani birincisini NAMAZA YAKLAŞMAYIN'ı kullanarak manipülasyon yapıyor, aklınızca ömrünü ALLAH'a, İSLAM'a ve bu millete adamış, yüzlerce TÜRK OKULU'yla ses bayrağımız TÜRKÇE'nin dalgalanmasının önünü açmış bir insana çamur at tutmazsa izi kalır misalinden çamur atıyorsunuz bu 1. 2. ise azıcık İslam bilginiz olsaydı ya da sevginiz Peygamberimiz Hz. Muhammed Mustafa SAV'in ömrü boyunca hem Hristiyanlarla, hem de Yahudilerle görüştüğünü öğrenmiş olurdunuz belki de kasten bunu yapıyorsunuz nasılsa %99'u müslüman bu aziz milletin çoğu Hz. Peygamberin hayatını okumaz. Sizi gidi martaval makyavelist marksit komünistler sizi. Demir perde çöktü hemen Atatürkçü kesildi dünün Maocuları... Gelelim AK PARTİ = CEMAAT olayına. Farklı düşünceler elbette olabilir olacaktır. Ümmetimin ihtilafı rahmettir diyor Efendiler Efendisi (SAV). Zaman gazetesinin 25. yıl kutlamaları da tüm Er-kene-koncuların alnına bizzat Başbakanımızdan kapak olsun. Bu millet ferasetiyle Hocaefendiyi de Başbakanımızı da biliyor ve seviyor. Her ikisi de Büyük Doğu Akıncılar'ı gibi, peki siz kimsiniz dünün solcu komünistleri, bugünün Er-kene-koncuları... Başbakan'a Musa'nın çocukları dediniz, Şimon Peres'i tüm dünyanın gözü önünde yerin dibine batıran kimdi? Ben sizin, hepinizin cemaziyel evvelinizi harbiden merak ediyorum. Bakın ne diyor Yesevizade Ahmet: İnatla girmeyin soy sop faslına / Kurtsa kurt itse it öner aslına...Tüm bu ispatlar da cem-i cümlenize kapak olsun MAO'nun çocukları komünistler...

Hayal dedi ki...

Ne komünistim ne faşist ne cemaatçi ne de başka birşey hiçbirisiyle zerre kadar alakam yoktur.Yıl olmuş 2012 hala Erdoğan'ı melek yapma derdindesiniz.Amacım Atatürk'ün ölümünden sonra attıkları iftiraları temizlemeye çalışmaktır kimsenin dini, dili, ırkı beni ilgilendirmez.Yandaş medyayı takip etmemenizi tavsiye edeceğim fakat zaten ak particiymişsiniz size iyi uykular dilerim.

Impulse dedi ki...

Hayal sikko'nun adresini yanlış yazmışın :) sikkofield olacak :)

Adsız dedi ki...

Çok afedersiniz arkadaşlar ama küfretmeden duamayacağım. Piç, senin... Neyse, gerçekten özür dilerim ama küfretmeden duramadım.

Adsız dedi ki...

akp ORUSPU COCUGUDUR VE tayyip erdoğanda ORROSPU COCUGUDUR ANASINI SİKTİGİMİN PİÇİ tayyip PİÇ.

Adsız dedi ki...

akp bal gibi de cemaatçi. değil diyen mal kafasını toprağa gömmüş olmalı.
cemaat Türkçeyi destekleseydi hollandadaki okulunda türkçeyi yasaklatmazdı!!.
Kuran'da yahudileri dost edinmeyin diye uyarılar var Hz. Muhammed yahudilerle görüşürdü diyen embesil utanmasa gördüğünü iddia edecek. nasılsa çamur at izi kalsın modası geçmiyor ki islam dinine de saldırıyorlar iftiralarınızda boğulursunuz inşallah.

Yorum Gönder

Saç Bakımı | Saç ekimi forum
sayaç