Miley Cyrus ve illuminati

http://img119.imageshack.us/img119/4025/mileycyrus400ds070413feuj2.jpg

Genç yaşta ünlü olan Miley Cyrus verdiği bazı açık pozlarla da gündeme gelmişti şimdi ise illuminati üyesi olduğu belli oldu videoyu izledikten sonra gerçeği göreceksiniz.





Kategoriler:

9 yorum:

Adsız dedi ki...

ama bunlar ingilizce yhaa anlamıom bişii :(

Adsız dedi ki...

Miley'de bu illuminati belasından kurtulmak istiyor..

http://www.youtube.com/watch?v=LHKIbPGh60Q&feature=related

Adsız dedi ki...

Saçmalamayın miley illuminati değil.Çok saçma sapam şeyler uyduruyorlar.Bn gerçek smiler'im ve miley zaten dindar bir insan.Ben hiristiyanım falan diyo.Hatta bi ropörtajında onlar sadece birpoz diyordu.Ben şahsen miley'nin illuminati olduğuna pek inanmıorm.Anticiler yüzünden hepsi.Asıl onlar doktora gitsinler.Afedersiniz ama yani.Bu benim görüşüm.

Magazin Dünyası dedi ki...

zafer işareti ve rock işaretini alıp yüzüyü g.tünüzden pramid e benzetim radyo hapörlürünü göz gibi gösterip bir pozu illuminatici şekline benzetmekle olmuyor bu işler kıçınız açıkta kalmış heralde... Miley'nin son sözü "ben hiç bir gizli örgüte hizmet eden bir üye değilim,ben İncil'i seviyorum" oldu. bence sizde insan olun ibneliğin luzumu yok

Unknown dedi ki...

yalancılar yaa

Adsız dedi ki...

BeNce yalan cogu unlu illuminatiden kurtulmak istiyor Ama kurtulamiyor miley dede olabilir

Adsız dedi ki...

arkadaşlar ister inanın ister inanmayın miley illuminai twitter ına girerseniz kapak fotoğrafı illuminati ve ayrıca illuminati sayfasını takip ediyor ve bende mileyin 2012 posteri var sarı,kısa saçlı hali ve eline illuminati gözü çizmiş.

Adsız dedi ki...

yorum yapıcağız derken ağzınızı bozmayın isteyen inanır isteyen inanmaz kişiye kalmış küfre gerek yok büyük terbiyesizlik

Adsız dedi ki...

inanmayanlar lütfen we can t stop şarkısının başlangıcını izlesinler tek göz dövmesi var

Yorum Gönder

Archives

Saç Bakımı | Saç ekimi forum
sayaç